Vi håller till på södra ön där vi har tillgång till över 1.000 km2 av galet bra grytor, snöiga kammar och stora öppna ytor, allt efter din smak.

Helikopter skidåkning på sydön nya zeeland 

Vi håller till på sydön, både i norra och södra delen av bergskedjan. I den södra delen åker vi skidor runt bergen kring Queenstown och Wanaka. I den norra delen är området stort, från Mount Cook och de centrala delarna, har detta område åk runt 1200 fallhöjdsmeter, vilket gör dem till de längsta åken på hela NZ.

Snön varierar beroende på hur snö och väderleken är i olika aspekter. Efter dessa variationer kommer vi att välja var vi åker för dagen tillsammans med gruppens nivå och erfarenhet. Allt tas med i beslutet för att minska risk och maxa din upplevelse med bästa snön. Det finns otroligt många möjligheter att välja på!Vi teamar upp Harris Mountains Heliski operation sedan välidgt många år tillbaka, och det är alltid lika kul!

Are you tempted? info@heliskiguidessweden.com

Kontakta oss

When

   to   
A heliski operator based in the very north of Sweden

Heli Ski Guides Sweden AB
Pia & Stefan Palm
Chemin de Rusticana
Chamonix Mont Blanc
FRANCE

Email
info@heliskiguidessweden.com

0ffice
+33 (0)6 62 66 62 28

Lead guide
+33 (0)6 63 07 72 59

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.